Saturday, January 26, 2008

LAD PRAO SOI 1 OG 15

Fredag var alle frivillige, innvitert til Anne og Pey på middag, pluss noen til..og plutselig var det ca 20stk samlet, 14 av de var norske...ikke værst...

Her vises FAA LANG FON videoen...
Koselig med langbord på terrassen....
Anne, Pey, Thanan og nesten hele HALD-teamet samlet...fra v : Lise, Karin, og Miriam.
Pey hadde laget masse GOD mat....
Nammmmmmm...........og frukt........

Lørdag kveld hadde jeg bedt folk til meg, Ingrid var så kreativ at hun lagde egne terninger, og vi fikk lekt oss litt..kjempemorsomt !!
Her er gjengen, Joakim, Katrine, Budis, Gerda og Ingrid ( bekjente av Gunn, på backpackertur ) og Gunn..fikk meg mang en god latter denne kvelden, gjør godt..finnes så mange spennende mennesker..
Før vi gikk hjem til meg på lørdag, spiste vi på Black Cannyon Coffee...måtte selvfølgelig bestille favorittretten min, kylling-grillspyd med hvitløksris og sjokoladeshake...
..som vanlig er bildene litt hulter til bulter..fredag etter middag hos Anne og Pey, var vi ute og hørte på live musikk, bandet T-bone, spilte på Saxophone..Gunn, Miriam, Karin og Hilde..
På vei til Saxophone, ble vi fraktet på pickup : ) Eksotisk..ja tror det..

Lørdagkveld, dro vi bort til Pey og gjengen hans litt utpå kvelden, fortsatte spillet der, på forskjellige nr på terningen, hvis man fikk dette nr, måtte man gjøre forskjellige ting, som og velge en og ta håndbak med....kom igjen Gunn...dette klarer du... !!
Ett nr måtte man velge ett sted og sitte på fanget,det kunne bli tungt med tre i høyden en hel runde rundt bordet, når det var 15stk som spilte....
Noen bestemte at det ikke var lov å peke mer i det hele tatt, det er lett å glemme seg, så Pey fant en lur løsning, han snurra en strikk rundt pekefingeren, for "safety"...... ; ))
Skal ikke så mye til før bordet i hagen hos Pey er fullt..det er alltid masse sosiale folk og koselige kvelder i hagen der..
Finn en feil...... : ))

1 comment:

Anonymous said...

I like the cube game.