Friday, May 9, 2008

Du vet du ikke er i Norge...når....

- da Hilde, Robert og jeg hadde vært å spist middag sist helg, kom vi forbi en madrass butikk,som nevnt nedenfor er madrasser generellt HARDE her i landet, så vi nøt en tyvtest av denne noen minutter..to trøtte sjeler for anledningen..

-du skjønner at folk er mer glad i plastblomster en ekte, og særlig rosa roser..

-du ser thaier som sover alle steder, thaier er UTROLIG gode på "trassesoving"som jeg kaller det, hvis de er på en buss el.ett sted de vet de må vente en stund, lukker de bare øynene og sover seg igjennom ventinga..

- du kan få kjøpt brus i pose med isbiter, det kommer den som selger til gode, fordi de kan levere inn boksen og få penger for den.. ( 50 bath pr kg / 8,5 kr )

- du skal hoppe i seng om kvelden, og madrassen er STEINHARD !!!

-"50%" av de som er gutter, kler seg og oppfører seg som jenter...

-de som er tre mnd på vei gravid, går med mammakjole med bamser på alt da, og de høygravide går i nattkjole på butikken..

-du ser folk "vaie"til småtempler de går forbi på gata, og "80%" av de du møter har buddha smykke på seg, i diverse størrelser, av og til lurer jeg på om de har foveksla halsbåndet til hunden og sitt eget smykke..

-hundene du møter i slummen er hårløse, og du er i tvil om det er en hund eller en gris på hudfargen og dømme..

-når folk snakker i tlf offentlig holder de hånda for munnen, men pelle seg i nesa er greit i alles påsyn..

-du får kjøpt is i pølsebrød med maiskorn på toppen..

-når du handler varer på matbutikken, får du seks poser hvor de "kildesorterer" varene, når du kunne klart deg fint med to....

-det er "hipt" med regulering, og om du ikke har råd til ekte, spanderer du på deg en falsk,for å følge med i tiden..

1 comment:

Hilde i Thailand said...

...da er vel spørsmålet: hvor er man egentlig da...?
Også høres det ut som du rett og slett må slutte å HOPPE opp i senga di (det vanlige er å legge seg)...men gled deg til å ta bussen sammen med meg til Mukdahan i natt - der har de skikkelig GODE senger, gitt...eh, seter...
Forresten...synes å huske at du og en du har blitt kjent med, som heter Robert, hadde vært og prøvd ei dobbelseng sammen? Og har hørt rykter om at dere ble fotografert! Stemmer det? Isåfall vil jeg se bildet av dere på neste blogg ;-)
Vi snakkes i kveld/natt/morra tidlig!